Fundatia “PARINTI PENTRU COPII” si Alianta T.A.T.A. fac apel la Presedintele Romaniei pentru a le decora pe campioanele Simona Halep si Virginia Ruzici, cele doua romance care promoveaza si Romania prin uriasul succes al echipei pe care o formeaza in tenisul mondial si care reprezinta un model pentru copiii din Romania si pentru familiile acestora.

Comunitatea tenisului se inclina cu admiratie inca de anul trecut in fata celor doua femei exceptionale, care afirma raspicat ori de cate ori au ocazia cat de mandre sunt ca provin din Romania, desi statul roman nu le-a sustinut in eforturile lor extraordinare de a ajunge in varful piramidei tenisului feminin.

Calitatile sportive si umane ale minunatului tandem HALEP-RUZICI au fost remarcate de o lume intreaga, dar este firesc ca in propria tara sa aiba parte de onorurile binemeritate, pentru a fi evident pentru toti romanii ca valorile de exceptie sunt apreciate si la ele acasa.

Prezenta campioanei Simona Halep la turneul de tenis de la Bucuresti de saptamana viitoare ofera o ocazie ideala conducatorilor statului roman sa le multumeasca in numele nostru atat jucatoarei cat si celei care o consiliaza si care a fost la randul ei o campioana exceptionala in sportul alb.

Este regretabil ca fanii Simonei Halep au fost umiliti de managerii tenisului romanesc dupa performantele fabuloase ale acesteia de la Rolland Garos si de la Wimbledon. Daca la prima revenire in Romania dupa turneul de la Paris, campioana a fost practic sechestrata de cei care isi aroga acum merite inexistente, la a doua reintoarcere a Simonei dupa turneul londonez i-a fost “asigurat” un anonimat cvasi-total de catre aceiasi administratori ai unui tenis romanesc care performeaza DOAR datorita suportului unor parinti entuziasti, care nu ezita sa-si vanda toate averile materiale pentru a le oferi copiilor sansa de a performa pe plan sportiv si de a urma modelul campioanelor Simona si Virginia.

“Sunt un produs 100% romanesc si ma mandresc cu asta!” este marturisirea Simonei Halep pe care a facut-o in fata presei mondiale si care  a dat o replica usturatoare celor care se simt prea mari pentru Romania si se jeneaza ca sunt romani, insa fac figuratie prin Parlamentul Romaniei ori prin alte demnitati publice dezonorate de incompetenta lor si de ocarile pe care le profereaza.

Domnule Presedinte al Romaniei, putini ambasadori ai poporului roman isi fac datoria cu atata eficienta si eficacitate precum campioanele Halep si Ruzici in tenisul mondial feminin si nu numai acolo, iar decorarea acestora este un gest simplu, firesc, binevenit si motivant!

simona-halep-2014-wimbledon-wallpaper

Informatii suplimentare se pot obtine la tel. 0723.568.280, 0744.148.965, tel./fax 021.345.0123, asociatiatata@gmail.com, pe pagina web a T.A.T.A. http://www.t-a-t-a.ro/ .

PRESEDINTE,

Bogdan Draghici